Dia 22: Cacao per anar a Macau

Pot ser que al arribar ens haguem tornat a occidentalitzar, perquè cada dia ens costa més despertar-nos aviat. Avui, sense pressa hem sortit cap a les 9:30 de la nostra habitació ja esmorzats.

El metro ens espera amb molta gent, però com que és enorme, no hem d’anar empenyent ningú. Quatre parades i seguint les indicacions arribem al punt estratègic on agafar el ferry cap a Macau. Hong kong, ens està deixant bocabadats per la seva infraestructura, organitzada, moderna, funcional i fàcil de seguir pel turista, trànsit apart que és molt i molt dens a determinades hores….

El port d’on surten els ferrys ja és un altre cosa, moltíssima gent (avui és festiu), però ens ho maneguem bé i anem consultant entre les diferents companyies que operen, i trobem bitllets per un ferry que surt una hora i mitja després d’arribar…

També podriem anar en helicopter, però ni preguntem preus que avui no ens ve de gust.

El bitllet val uns 160 dòlars de Hk, i el trajecte dura una hora en un vaixell molt ben posat. Arribem en una horeta, i sota un sol de justicia, fem una breu caminada fins al fisherman’s warf, una zona on sembla que hi estan posant coses però encara no està acabada. Fem un passeig i podem veure una sala de màquines recreatives, luxoses botigues, i uns quants restaurants de diferents tipus.

Ja els dòlars ens pesen a les butxaques i correm al casino a fer unes partides a les màquines escuabutxaques, per després a barallar-nos amb una ruleta automàtica, que malgrat els nostre esforços no hem aconseguit fer anar…però avui estem de sort, i sortim guanyant la increible quantitat de 10 dòlars de Hong Kong, al canvi 1 euro…..

I com no, seguint els impulsos enològics de l’Eva, anem al museu del vi de Macao, amb entrada gratuïta, i on també podem veure el museu d’automobilisme del Gran Premi de Macao. A més per 15 dòlars, es poden degustar 3 vins portuguesos d’entre els 6 que tenen per triar. Com som 2 els probem tots. Tres de secs i tres de dolços, Porto inclòs….

Ja passada l’hora de dinar, i amb els vinets que ens fan tremolar les cames, parem a dinar a un lloc que podriem definir, com a poc occidental, i que tenim algun que altre problema per traspassar el que haviem vist a la carta, a la comanda que hem d’entregar a la cambrera. Finalment amb la seva ajuda, podem dinar uns dim-suns, molt bons, i algun platet més…

Sortim i davant de la caminata que ens espera, agafem un bus que ens porta al centre històric en un tres i no res. Tot atepeit de gent, fem una passejada entre la marabunta, i podem contemplar el passat colonial de Macao en la seva plaça i la façana de l’esglesia, ja que la resta ja no hi és.

Passegem una estoneta per la zona, i tornem a agafar el bus, que ens porta fins al port, on agafem un ferry de tornada a Kowlong quan ja s’ha fet fosc per complet.

A les 8 estem ja passejant pel Temple street market, on podem veure un altre ambient ja cap a les 9, on podem fer unes compres i passejar entre paradetes, adivins que parlen anglès, juguets eròtics, i mil i una coses per l’iphone….

I ja sense calers, tornem en metro cap a l’habitació, on sopem una miqueta i anem a dormir que estem destroçats els nostre últim dia sencer al sud-est assiàtic….

4 pensaments sobre “Dia 22: Cacao per anar a Macau

Deixa un comentari